Scapula 29382

e. Sir Donnerhall
u. Savoia 24849 (36) e. Master 850

Scapulas karriär har hittills varit så att hon blev visad som föl med poängen 9-9-7-8-9-8=50p och varit till semifinal på Riksfölet. Hon hade tyvärr oturen att få en fraktur på sitt gaffelbenshuvud som 1-åring och tillbringade 8 månader på box. Hon var även till semifinal på Riksföl i Tingsryd. Sedan år 2008 blev hon Högst bedömd på 3-årstesten i Flyinge med 997899 – 51p och 2.a på Kungakannan.

Fadern Sir Donnerhall har gjort det genom tiderna bästa 70-dagarsprov gångartsmässigt i Tyskland och vann som 5-åring Bundeschamp. i dressyr samt var 2.a på unghäst-VM. All expertis är överens om att Sir Donnerhall är mästerstycke skapat genom att korsa två fantastiska hingstar i pappan Sandro Hit och morfader Donnerhall. Dessutom är Sandro Hits mamma Contenance D ur en mycket framgångsrik familj. Här kan den store fullblodshingsten Gryndymann xx hittas i hela fyra generationer.

Även som avelshingst har Sir Donnerhall börjat mycket starkt. Hans avkommor säljs på auktioner över hela Tyskland till toppriser. Vid 2006 German foal Championship var tre av de tio bästa fölen avkommor till Sir Donnerhall.

Avkommor